Trainingen

Training ‘Redden van grote dieren’
1. Basistraining ‘Redden van grote dieren’
Deze cursus richt zich op de elementaire onderdelen van het veilig redden van grote dieren. Het gaat om het uitvoeren van de juiste handelingen bij incidenten als een paard of koe in de sloot, een evacuatie van een stal bij brand, een verkeersongeval waarbij een paard in de trailer bij betrokken is, en meer van dergelijke situaties.
Klik hier voor meer informatie.

Producttrainingen
2. Producttraining Basis ‘Redden van grote dieren’
Het Horse Rescue Team heeft een assortiment aan materiaal die geschikt zijn om dieren te redden uit verschillende situatie. Deze training richt zich op de elementaire onderdelen van het veilig en juist aanbrengen van materiaal bij dieren in een nood situatie. Het gaat om het uitvoeren van de juiste handelingen bij incidenten als een paard of koe in de sloot, een evacuatie van een stal bij brand, een verkeersongeval waarbij een paard in de trailer bij betrokken is, en meer van dergelijke situaties.
Klik hier voor meer informatie.

Train de Trainer
3. Train de Trainer ‘Redden van dieren’ – ELO instructeur 2,5 daagse training
Deze training richt zich op de instructeur en het instrueren bij het veilig redden van dieren in een nood situatie.
In een twee daagse training behandelen wij incidenten als een paard of koe in de sloot, een evacuatie van een stal bij brand, een verkeersongeval waarbij een paard in de trailer bij betrokken is, en meer van dergelijke situaties. Daarnaast bezoeken wij dieren bedrijven om ook achtergrond informatie te verkrijgen over de verschillende dieren.
Klik hier voor meer informatie.